3D ŞÖMİNE RESİMLİ DUVAR KAĞIDI

Resim
  3D ŞÖMİNE RESİMLİ DUVAR KAĞIDI | ŞÖMİNE DUVAR POSTERİ Duvarınızda şömine yok mu? Bu duvar kağıdı ile varmış gibi olacak.

Trabzon Mutfak Duvar Kağıdı Uygulaması

Bayanların evdeki vazgeçilmez yeri olan mutfaklarımız için harika uygulamalar elde edebiliriz. Bazı alıntı örnekleri sizlere bir kaç resimde göstermeye çalişacağiz. Tamamen hayal gücünüze dayalı olarak hayal ettiğiniz mutfağı sizlere titizlikle ve profesyonel işçiliğimizde teslim edebiliriz.
Mutfaklar için üretilmiş bir çok farklı duvar kağıdı bulunuyor. Bu duvar kağıtlarından en çok kullanılanlar da modern resim çizen sanatçıların tablolarından alınmış detaylarla süslü olanlar oluyor. Kandinsky, Paul Klee gibi ressamlar tabloları bu amaçla en sık kullanılan sanatçıların başında geliyor. Öte yandan mutfakların temasına çok uygun olan natürmort eserler yani meyve ve sebzelerin çizildiği tablolar da mutfak duvar kağıtları haline getiriliyor ve sıklıkla kullanılıyor. Bu tablolarda mevsim meyveleri, yeşillikler ve tabaklar yer alıyor. Eğer daha sade bir tasarım istiyorsanız tek renk üretilen ve desenleri bulunmayan duvar kağıtları da kullanabilirsiniz. Açık sarı ve turkuaz renklerdeki modeller bu amaçla sık sık satın alınıyor. Öte yandan mutfak fayanslarınız ile bir bütün olmasını istiyorsanız yine fayans desenli olan mutfak duvar kağıtları da mevcut.





Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İşyeri ve Ofisler için Duvar Kağıdı Modelleri ve Önerileri